Quaade tæt på triumf: Ærgerligt at tabe med et sekund

Lørdagens enkeltstart i Post Danmark Rundt fandt sin vinder med mindst mulig margin.

Ét sølle sekund skilte vinderen fra andenpladsen, og set med danske briller var det ekstra ærgerligt.

Det var nemlig danske Rasmus Quaade (Team Trefor-Blue Water), der måtte tage til takke med andenpladsen, og det irriterede naturligt Quaade selv.

- Det er super ærgerligt at tabe, og så især kun med et sekund. Jeg synes selv, jeg kørte mit bedste, selvom disse korte enkeltstarter ikke er mit speciale. Havde den været 20 kilometer længere, så ville det være perfekt, siger han om den godt 15 kilometer lange 5. etape.

Og den danske enkeltstartsspecialist havde heller ikke nogen god mavefornemmelse, da han sad ude på ruten, selvom benene var gode.

- Jeg følte ikke, at jeg var god nok til at vinde. Jeg har kørt så mange enkeltstarter, så jeg ved ofte, hvilket niveau, der skal til, og det følte jeg ikke helt, at jeg havde, siger han.

På førstepladsen af lørdagens 5. etape fik Astana-rytteren Alexey Lutsenko presset sig ind foran Rasmus Quaade. Danske Christopher Juul Jensen (Tinkoff-Saxo) blev treer på etapen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip