Queen-guitarist frygter at være ramt af kræft

Det nye år kan blive et skæbnesvangert år for Queen-guitaristen Brian May.

I øjeblikket gennemgår May nemlig en række prøver, som skal afsløre, om han har kræft. Det fremgår af et indlæg på musikeren egen hjemmeside, brianmay.com, skriver billboard.com.

Brian May afslører, at han har fået taget et utal af prøver, blandt andet blodprøver, ultralydskanning og en masse andre skanninger efter at have haft så alvorlige rygsmerter, at han havde svært ved at stå oprejst.

- Jeg har set så mange af mine kære venner kæmpe mod det, og min far tabte sin kamp i en alder af 66 år, præcis som jeg er nu, skrev Brian May, da han fandt ud af, at han måske har kræft. 

Queen-guitaristen har senere fortalt, at prøverne viste afvigelser i knoglerne, men at der endnu ikke er blevet fundet cancer. 

Kort før nytår takkede Brian May sine fans på hjemmesiden.

- Jeg har været overvældet af de fantastiske beskeder, I har sendt mig, siden jeg skrev om mit helbred. Jeg vidste ikke, at I bakkede så meget op omkring mig. Det er dejligt at vide, og jeg kan ikke takke jer nok. Det får mig til at smile, skrev Queen-medlemmet.

Brian May skriver desuden, at specialisterne har givet ham lov til at være optimistisk, ligesom hans læge regner med, at hvis der bliver fundet kræft, så vil den være mulig at behandle.

Newspaq

 

Dagens Gossip