Quincy Antipas kåret som månedens spiller

I Superligaen kåres hver måned en profil, der har været med til at præge fodboldkampene i særlig grad.

Månedens spiller i Superligaen i august blev angriberen Quincy Antipas, som spiller for oprykkerne fra Hobro, der har været sæsonens store overraskelse.

Det er ikke første gang, at Antipas bliver kåret til månedens spiller i Superligaen. Den hæder overgik også den 30-årige zimbabwiske fodboldspiller i april 2012, da han spillede for Sønderjyske.

Den tidligere Brøndby-spiller Quincy Antipas har indtil videre optrådt i seks superligakampe for Hobro. Her er det blevet til to mål og to oplæg.

I mandagens superligakamp ude mod Sønderjyske stod Antipas for endnu en assist ved Hobros 1-1-mål, der blev sat ind af Mads Hvilsom.

- Fra klubben skal lyde et stort tillykke til Quincy, der ikke alene har spillet sig direkte ind i hjerterne på vort hjemmepublikum, men også hos landets fodboldeksperter, skriver Hobro på sin hjemmeside.

Nomineringerne til månedens spiller foretages af et panel bestående af 12 fodboldeksperter udpeget af Superligaens rettighedshavere, som hver især uddeler henholdsvis tre, to og et point til de tre spillere, som har gjort det bedst i den forgangne måned.

Den spiller, der ved sammentællingen opnår flest point, vinder titlen som månedens spiller.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip