Quintana beroliger sine landsmænd: Jeg er uskadt

Nairo Quintana har ikke haft en let start på Tour de France i et terræn, der langt fra er optimalt for den colombianske bjergrytter.

Og på 6. etape var uheldet ude for Movistar-kaptajnen, der måtte en tur i asfalten, da han blev rodet ind i det styrt, der kostede Tony Martin et brækket kraveben.

Quintana var dog mere heldig og kunne rulle i mål let blødende og med en øm albue, og han slår fast, at han er klar til at fortsætte jagten på den samlede Tour de France-sejr.

- Jeg sad omkring tre pladser bag Tony Martin, og det styrt, der bragte ham til fald, fik også indflydelse på mig.

- Det er kun overfladiske skrammer. Lige efter løbet kan jeg ikke mærke noget, fordi jeg stadig er varm, og jeg regner med, at der ikke er noget galt, og at min albue føles okay i morgen. Folk i Colombia kan tage det roligt, siger Nairo Quintana.

Også Movistars anden toprytter, den spanske veteran Alejandro Valverde, fik skrammer på 6. etape, men det havde dog snarere et strejf af komik over sig.

Efter at have trådt af på naturens vegne, skvattede Valverde i noget grus, men er sluppet uden de store mén, lyder meldingen fra Movistar.

/ritzau/

 

Dagens Gossip