Qvortrup: Derfor sagde jeg ja til reality-tv

Tidligere spindoktor, politisk kommentator og chefredaktør på Se & Hør. Henrik Qvortrup er langt fra prototypen på en deltager i et realityprogram. Alligevel skal han nu kæmpe side om side med garvede entertainere, sangerinder og tv-personligheder i programmet "Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra". 

Men selvom Henrik Qvortrups baggrund adskiller sig fra flere af de andre deltageres, som ofte ses i diverse danske tv-shows og på røde løbere, er han ikke for fin til at skulle kaste sig ud i at lave underholdnings-tv.

- Hvis man mener, at jeg burde være for fin til reality, så er svaret nej. Der er mange, der spørger mig, om jeg kan lave det også i forhold til min troværdighed. Men, jeg synes, det er en underlig arrogance, at det diskvalificerer en til at have nogle kvalifikationer på et andet felt, hvis man også deltager i et underholdningsprogram, siger han til Newspaq og fortsætter: 

- Jeg har aldrig været bange for at være i nogle sammenhænge, hvor folk måske ikke lige umiddelbart havde set mig. Der var nok heller ikke mange, der havde troet, at jeg skulle på Se & Hør i sin tid.

Det har ganske enkelt været lysten til fysiske udfordringer og fri natur, som lokkede Henrik Qvortrup med i programmet. 

- Nu er jeg fri til at gøre, hvad det passer mig. Og jeg kan godt lide set-uppet med fysiske udfordringer, den sydafrikanske natur, og at det ikke er et program, hvor man skal skabe intriger, siger han. 

Han fremhæver, at hans styrker er hans gode fysiske form, og at han ikke er bange for kryb.

I "Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra" bliver ti kendte danskere sendt ind i junglen, hvor de skal dyste mod hinanden for mad og for titlen som konge eller dronning af junglen. Qvortrup skal blandt andet kæmpe mod Gustav Salinas og Anni Fønsby om titlen og præmien på 250.000 danske kroner.

Programmet sendes til foråret på TV3.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip