Radwanska ødelægger comeback for canadisk stjerne

Den tidligere Wimbledon-finalist Eugenie Bouchard var ikke i stand til at hamle op med Agnieszka Radwanska, som let og elegant vandt i to sæt og er videre til tredje runde i Australian Open.

Fjerdeseedede Radwanska vandt onsdag formiddag dansk tid med de sikre cifre 6-4, 6-2 efter knap halvanden times tennisspil.

Bouchard havde på forhånd sagt, at hun ikke ville love for meget i det, der har været et besværligt comeback til tennistoppen efter en alvorlig hjernerystelse i efteråret.

Den 21-årige canadier pådrog sig hjernerystelsen, da hun uheldigt gled og faldt i omklædningsrummet under US Open i september.

Bouchard, som er gledet ned som verdens nummer 37, var en af de etablerede spillere i top-ti i 2014, hvor hun fik sit store gennembrud, men sidste år havde hun det svært.

I glimt viste Bouchard, at hun stadig kan spille flot tennis, men generelt var det en svingende og ustabil indsats fra canadieren, som lavede alt for mange fejl.

Eksempelvis kom Radwanska bagud 0-40, da polakken skulle serve kampen hjem. Men det formåede Bouchard ikke at udnytte og tabte alligevel det afgørende parti og dermed kampen.

Senere onsdag tabte den sjetteseedede tjekke Petra Kvitova 4-6, 4-6 til den useedede australier Daria Gavrilova efter halvanden times spil. Kvitova er nummer syv i verden, mens Gavrilova er nummer 39.

Gavrilova stod dermed for onsdagens største overraskelse i Melbourne, hvor store favoritter som Maria Sharapova og Serena Williams tidligere onsdag var gået sikkert videre til tredje runde.

/ritzau/

 

Dagens Gossip