Rædselsslagen Bullock: Jeg har låst mig inde

Skrevet af admin

10/04/2015
- Nogen er brudt ind i mit hus. Jeg gemmer mig i mit skab. Jeg har en sikkerhedsdør. Jeg har låst mig inde i skabet.Sådan lød det angstfyldte alarmopkald fra en rædselsslagen Sandra Bullock, der blev angrebet af en stakler 8. juni sidste år, skriver blandt andet US Weekly.Opkaldet blev afspillet af anklageren i retten ved Los Angeles torsdag som en del af det forberedende retsmøde, som skal afgøre, om der er beviser nok til at rejse sag mod stalkeren.Den formodede gerningsmand trængte ind i den Oscar-vindende skuespillerindes hus, og Bullock vågnede ved, at hun hørte larm i sin hall midt om natten.Stalkeren havde bevæget sig helt hen til skuespillerindens soveværelsesdør, hvor hun stod ansigt til ansigt med manden, inden hun resolut smækkede døren i og mirakuløst fik låst sig inde. - Der var en mand. Alt, hvad jeg så, var en mørk sweatshirt og mørke bukser på vej op ad trappen, siger Bullock i det hjerteskærende alarmopkald.Imens Bullock har politiet i røret, kan man ifølge retspapirerne høre stalkeren skrige:- Sandy, undskyld! Jeg elsker dig!Politiet ankom hurtigt til Bullocks hus, hvor de straks anholdte manden. Senere har politiet ransaget stalkerens hus, hvor man fandt adskillige skydevåben og en notesbog med billeder af Bullock ledsaget af lange, håndskrevne kærlighedserklæringer og heriblandt denne:- Jeg vil altid tænke på dig og Louis (Bullocks søn, red.), min søn. Du er min kone ved lov og ved Guds lov, og du hører sammen med mig, og jeg hører sammen med jer.Hvis sagen tages videre, kan stalkeren potentielt set blive idømt 12 års fængsel for sin indtrængen i Bullocks hjem og for sin ulovlige våbenbesiddelse.Bullocks søn Louis, som hun adopterede i 2010, var ikke i huset under stalker-angrebet.Newspaq

Mest læste i dag

- Nogen er brudt ind i mit hus. Jeg gemmer mig i mit skab. Jeg har en sikkerhedsdør. Jeg har låst mig inde i skabet.

Sådan lød det angstfyldte alarmopkald fra en rædselsslagen Sandra Bullock, der blev angrebet af en stakler 8. juni sidste år, skriver blandt andet US Weekly.

Opkaldet blev afspillet af anklageren i retten ved Los Angeles torsdag som en del af det forberedende retsmøde, som skal afgøre, om der er beviser nok til at rejse sag mod stalkeren.

Den formodede gerningsmand trængte ind i den Oscar-vindende skuespillerindes hus, og Bullock vågnede ved, at hun hørte larm i sin hall midt om natten.

Stalkeren havde bevæget sig helt hen til skuespillerindens soveværelsesdør, hvor hun stod ansigt til ansigt med manden, inden hun resolut smækkede døren i og mirakuløst fik låst sig inde.

- Der var en mand. Alt, hvad jeg så, var en mørk sweatshirt og mørke bukser på vej op ad trappen, siger Bullock i det hjerteskærende alarmopkald.

Imens Bullock har politiet i røret, kan man ifølge retspapirerne høre stalkeren skrige:

- Sandy, undskyld! Jeg elsker dig!

Politiet ankom hurtigt til Bullocks hus, hvor de straks anholdte manden. Senere har politiet ransaget stalkerens hus, hvor man fandt adskillige skydevåben og en notesbog med billeder af Bullock ledsaget af lange, håndskrevne kærlighedserklæringer og heriblandt denne:

- Jeg vil altid tænke på dig og Louis (Bullocks søn, red.), min søn. Du er min kone ved lov og ved Guds lov, og du hører sammen med mig, og jeg hører sammen med jer.

Hvis sagen tages videre, kan stalkeren potentielt set blive idømt 12 års fængsel for sin indtrængen i Bullocks hjem og for sin ulovlige våbenbesiddelse.

Bullocks søn Louis, som hun adopterede i 2010, var ikke i huset under stalker-angrebet.

Newspaq