Raheem Sterling takker Liverpool efter City-skifte

Raheem Sterling må nok forberede sig på en ublid velkomst, når han i den kommende sæson skal optræde på sin tidligere hjemmebane Anfield efter det meget omtalte skifte fra Liverpool til Manchester City.

Den 20-årige engelske landsholdsspiller, hvis femårige kontrakt med City blev bekræftet tirsdag, lægger dog op til forsoning med sin nu tidligere klub.

Raheem Sterling har i hvert fald travlt med at sige tak til en række personer med relation til Liverpool. Herunder Rafael Benitez og Kenny Dalglish, der tidligere har siddet i managersædet i klubben, samt Liverpools nuværende manager, Brendan Rodgers.

- Jeg vil gerne takke Rafael Benitez for at hente mig til Liverpool som 15-årig, det var et stort skridt for mig og en ny udfordring.

- Jeg vil også gerne takke Kenny Dalglish for at have vist mig tillid og givet mig spilletid i så ung en alder.

- Jeg vil også gerne takke Brendan Rodgers for at give mig en chance på førsteholdet, siger Raheem Sterling ifølge nyhedsbureauet AFP.

Offensivspilleren er blevet offentligt kritiseret for at sige nej til en kæmpe lønforhøjelse i Liverpool, hvor han havde kontrakt frem til sommeren 2017.

Han afviste desuden at tage med på klubbens tur til Asien.

Liverpool modtager ifølge britiske medier omkring 500 millioner kroner for Sterling.

/ritzau/

 

Dagens Gossip