Randers ærgrer sig over brændte chancer mod FCN

For fjerde kamp i træk holdt Randers FC modstanderne fra at score, da kronjyderne søndag havde besøg af FC Nordsjælland hjemme på AutoC Park.

Samtidig spillede kronjyderne for anden kamp i træk 0-0, efter en ditto målløs affære mod AaB i sidste weekend. 


Randers FC havde ellers spil og chancer nok til at få puttet et par stykker i nettet mod gæsterne fra FC Nordsjælland, der overlod det meste af initiativet til hjemmeholdet. 


- Jeg er rigtig tilfreds med vores præstation i dag. Vi placerer os rigtigt, når de har bolden. Det giver os en tryghed bagfra til at sætte os på kampen. - Vi giver os selv nok muligheder til at kunne vinde kampen i dag. Desværre udnytter vi ikke chancerne, hvilket jeg er skuffet over, men sådan er fodbold, lyder det smilende fra Randers-træner Colin Todd.

Randers-mandskabet har i denne sæson blot scoret ni gange, men havde mod FC Nordsjælland masser af chancer, der kunne have givet de lyseblå kronjyder sæsonens 10. sæsonscoring og mere til. 


- Vi skal score mange mål i dag - det kunne være blevet til en storsejr, men vi er ikke dygtige nok i de afgørende situationer, siger Randers' Kasper Fisker.Den vævre fløjspiller glæder sig dog over spillet, der førte til de mange chancer: 


- Lige nu er det træls, at vi ikke vinder, men hvis vi kigger lidt længere frem, så mener jeg, at vi kan bruge det til rigtig meget fremadrettet.

- Vi kreerer rigtig mange chancer i en kamp i toppen af dansk fodbold, så det er en præstation, jeg er rigtig stolt af, siger fløjspilleren.

Kasper Fisker og resten af Randers-holdet er placeret på tredjepladsen i tabellen - en position de kan nyde, når der næste weekend er landsholdspause for superligaklubberne.

/ritzau/