Randers ærgrer sig over brændte chancer mod FCN

For fjerde kamp i træk holdt Randers FC modstanderne fra at score, da kronjyderne søndag havde besøg af FC Nordsjælland hjemme på AutoC Park.

Samtidig spillede kronjyderne for anden kamp i træk 0-0, efter en ditto målløs affære mod AaB i sidste weekend. 


Randers FC havde ellers spil og chancer nok til at få puttet et par stykker i nettet mod gæsterne fra FC Nordsjælland, der overlod det meste af initiativet til hjemmeholdet. 


- Jeg er rigtig tilfreds med vores præstation i dag. Vi placerer os rigtigt, når de har bolden. Det giver os en tryghed bagfra til at sætte os på kampen. - Vi giver os selv nok muligheder til at kunne vinde kampen i dag. Desværre udnytter vi ikke chancerne, hvilket jeg er skuffet over, men sådan er fodbold, lyder det smilende fra Randers-træner Colin Todd.

Randers-mandskabet har i denne sæson blot scoret ni gange, men havde mod FC Nordsjælland masser af chancer, der kunne have givet de lyseblå kronjyder sæsonens 10. sæsonscoring og mere til. 


- Vi skal score mange mål i dag - det kunne være blevet til en storsejr, men vi er ikke dygtige nok i de afgørende situationer, siger Randers' Kasper Fisker.Den vævre fløjspiller glæder sig dog over spillet, der førte til de mange chancer: 


- Lige nu er det træls, at vi ikke vinder, men hvis vi kigger lidt længere frem, så mener jeg, at vi kan bruge det til rigtig meget fremadrettet.

- Vi kreerer rigtig mange chancer i en kamp i toppen af dansk fodbold, så det er en præstation, jeg er rigtig stolt af, siger fløjspilleren.

Kasper Fisker og resten af Randers-holdet er placeret på tredjepladsen i tabellen - en position de kan nyde, når der næste weekend er landsholdspause for superligaklubberne.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip