Randers-anfører stjæler holdkammerats kone og splitter omklædningsrum

Det er et personligt anliggende mellem kantspilleren Jonas Borring og Randers-anfører Christian Keller, der er årsag til, at Borring onsdag blev bevilget fri på ubestemt tid i superligaklubben.

Keller har været sammen med Borrings kone, som Borring i øjeblikket er ved at blive skilt fra, men stadig bor sammen med.

- At hun i den situation vælger at være sammen med vores anfører rammer hårdt. Og det gør situationen uholdbar i Randers FC mellem Keller og mig.

- Keller har brudt regel nummer et i omklædningsrummet. Han har fuldstændig dolket mig i ryggen, siger Borring til Ekstra Bladet.

Sportschef Ole Nielsen sagde onsdag i forbindelse med udmeldingen om Borrings orlov, at klubben har forståelse for hans situation.

- Vi er selvfølgelig kede af, at Jonas ikke er en del af træningen i øjeblikket, men vi har også stor forståelse for hans situation, og at han lige nu har brug for noget fred og ro, sagde Ole Nielsen ved den lejlighed.

Indtil videre har sagen ikke fået nogen sportslig konsekvens for Christian Keller.

Borrings manglende deltagelse i træningen i den kommende tid gør også, at han ikke er aktuel til søndagens superligakamp ude mod Brøndby.

Senere fredag offentliggjorde Randers, at man har forlænget kontrakten med Borring med yderligere to år, så den nu løber frem til sommeren 2018.

Ekstra Bladet skriver, at Borring forlængede kontrakten, inden han fandt ud af, at Keller var løbet med hans kone. Derfor kan det ske, at kontrakten bliver revet i stykker.

- En kontrakt kan jo altid blive revet itu, men det er bestemt ikke det, der er Randers' intention.

- Vi har forlænget en kontrakt med en spiller i to år, fordi vi rigtig gerne vil beholde ham. Vi er selvfølgelig glade for kontraktforlængelsen.

- Nu kommer offentliggørelsen på grund af nogle prekære omstændigheder. Det, havde vi håbet, kunne være anderledes, siger Randers-direktør Michael Gravgaard til amtsavisen.dk.

Nyheden skulle have været offentliggjort ved et særskilt arrangement i den kommende uge.

Men set i lyset af de seneste par dages interne hændelser i klubben, er annonceringen af kontraktforlængelsen blevet fremskyndet, forklarer klubben på sin hjemmeside.

Borring fik sin debut for Randers 16. september 2012 i en superligakamp mod AaB, og kantspilleren har siden da spillet i alt 88 førsteholdskampe og scoret 16 gange.

/ritzau/

 

Dagens Gossip