Randers angriber efter lynscoring: Formen er tilbage

Et enkelt minut. Det var den tid, Djiby Fall skulle bruge på banen, før den indskiftede angriber udlignede til 1-1 mod FC København og sikrede, at Randers FC søndag kunne tage det ene point med hjem fra Telia Parken.

Den senegalesiske angriber er begyndt at nærme sig den form, som tidligere har gjort ham til en af Superligaens mest frygtede angribere, og han føler også selv, at han er på vej tilbage.

- Jeg føler, jeg er i god form. Jeg var skadet de første seks måneder af sidste sæson, og jeg nåede aldrig at blive hundrede procent klar. Det er jeg nu, og den følelse jeg har i kroppen nu, den havde jeg ikke i sidste sæson, siger Djiby Fall.

Angriberen bliver bakket op af sin træner, som er glad for at have angriberen tilbage i form.

- Djiby Fall har været med til hele opstarten i denne sæson, og derfor er hans fysiske form bedre, end den var i sidste sæson, siger Colin Todd.

Djiby Fall var en aggressiv angriber, da han ad flere omgange tidligere scorede mål på samlebånd i Superligaen, og den aggressivitet er træneren glad for at se være på vej tilbage hos senegaleseren.

- Han har vist noget aggressivitet i sit spil, og det er det rigtige at gøre. Jeg ved, at forsvarsspillerne ikke er glade for at spille imod ham, siger Colin Todd.

Det var første gang, at Djiby Fall scorede i Parken. Med målet kom han op på syv fuldtræffere i denne sæson.

Det uafgjorte resultat betyder, at Randers på tredjepladsen stadig har syv point op til FCK på andenpladsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip