Randers-back brokker sig over tyndt FCK-straffespark

Randers FC havde ifølge Alexander Fischer gjort sig fortjent til at få point med hjem fra søndagens udekamp mod FC København i Superligaen.

Venstrebacken ærgrer sig over, at FCK sikrede sig en 1-0-sejr på et straffespark, som han begik mod københavnernes Tom Høgli. Fischer havde fat i Høglis trøje, men nordmanden kastede sig voldsomt, efter at Randers-spilleren havde sluppet sit tag i trøjen.

- Vi havde en løbeduel i siden, og vi holdt lidt fast i hinanden. Jeg havde fat i hans trøje, men jeg gav slip, og så faldt han efterfølgende.

- Han kastede sig meget og filmede lidt for at få det. Hvis der skal dømmes straffespark på den, så skal der dømmes mange straffespark i løbet af sådan en kamp, siger Alexander Fischer.

- Det er pisseærgerligt, for de skabte ikke andre chancer i kampen bortset fra et enkelt skud efter pausen, så det er skuffende at være medskyldig i nederlaget. Vi burde have fået noget med herfra, hvis man ser over hele kampen, siger Randers-spilleren.

Tom Høgli forsvarer dommerens beslutning om at fløjte for straffespark i situationen.

- Jeg ved ikke, hvor meget der blev rykket i trøjen, men jeg følte, at der var straffespark, selv om det var i den billige ende.

Spørgsmål: Overdriver du for at få et straffespark?

- Det tør jeg ikke svare på, men jeg kom ud af balance, siger nordmanden.

FCK-træner Ståle Solbakken mener, at det var en 50/50-afgørelse, der faldt ud til københavnernes fordel.

- Den kan forsvares.

- Den sidste i verden, der kunne finde på at filme, er Tom Høgli, siger Solbakken.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip