Randers' bestyrelsesformand overtager direktørtjans

Superligaklubben Randers FC skal på direktørjagt, efter at klubbens direktør Jacob Nielsen har fået nyt job i som direktør i nedrykkerklubben AGF.

Men hvilken profil den kommende direktør i Randers skal have, er endnu uvist, fortæller bestyrelsesformand Svend Lynge Jørgensen, der onsdag måtte sige farvel til Jacob Nielsen, som ud over sit hverv som administrerende direktør i Randers også har haft et stort sportsligt ansvar i klubben.

- Efter Peter Christiansen blev udnævnt som sportschef, er han jo vokset og har fået flere og flere af de opgaver, som Jacob Nielsen havde tidligere, men vi har ikke bestemt os for præcis hvilken profil, vi søger, siger Svend Lynge Jørgensen.

- Det skal ikke nødvendigvis være en fodboldmand. Havde du spurgt mig for tre eller fire år siden, havde vi været afhængige af at finde en, der også har stor indsigt i fodbold. Det er vi ikke lige så afhængige af nu, hvor vi har Peter Christiansen, fortæller han.

Indtil Randers har fundet Jacob Nielsens afløser, bliver det Svend Lynge Jørgensen, der skal varetage hans opgaver.

- Jeg har selv været med hele vejen, siden Randers FC blev etableret og har gennem mit nære samarbejde med Jacob Nielsen i alle årene god indsigt i, hvad der rører sig i og omkring Randers FC, siger Svend Lynge Jørgensen.

- Vi har heldigvis en stærk organisation med mange dygtige medarbejdere samt velkvalificerede bestyrelser med lang anciennitet i såvel Randers FC som Randers FC Holding.

- Jeg glæder mig til sammen med dem og medarbejderne at videreudvikle Randers FC såvel strategisk som operationelt, lyder det.

Jacob Nielsen har selv opsagt stillingen i Randers, hvor han siden 2002 har været en del af reorganiseringen i klubben og siden maj 2003 har været direktør.

Randers takker Jacob Nielsen for hans arbejde i klubben og tildeler ham en del af æren for Randers' præstationer i Superligaen.

Klubben vandt pokalturneringen i 2006, men har også været et smut forbi 1. division både i 2005 og 2011. Begge gange lykkedes det dog at rykke op i Superligaen året efter.

Jacob Nielsen fratræder sin stilling i Randers i slutningen af juni og begynder sit nye job 1. juli.

/ritzau/

 

Dagens Gossip