Randers FC henter svensk målmand i Nijmegen

Fodboldklubben Randers FC får svensk islæt i målet i den kommende sæson.

Klubben har hentet den 24-årige svenske målmand Karl-Johan Johnsson, som i sidste sæson var med til at rykke ud af Æresdivisionen i Holland med NEC Nijmegen.

- Jeg kender ikke meget til dansk fodbold, men har hørt meget godt om Superligaen, så jeg ser frem til at prøve de nye udfordringer, et ligaskifte giver.

- Jeg har fået et godt forhåndsindtryk af Randers FC, og er allerede imponeret over de omgivelser, faciliteter og stadion, som klubben har, siger Karl-Johan Johnsson i en pressemeddelelse.

Målmanden, der har opnået en enkelt A-landskamp, skal i Randers FC duellere mod Peter Friis Jensen om pladsen som førstevalg.

Randers FC har holdt øje med Karl-Johan Johnsson gennem noget tid.

- Det er en keeper, som vi allerede for nogle år tilbage havde et godt øje til, mens han repræsenterede sin tidligere klub Halmstad og Sverige på deres U21-landshold.

- Kalle er en ambitiøs fyr, der har værdifuld erfaring med sig fra klub- og landsholdsfodbold, og ikke mindst fra en svær og udfordrende sidste sæson i Holland, siger sportschef Peter Christiansen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip