Randers FC henter talent i Lyngby

admin

|

30/06/2014

Dagens topnyheder

Randers FC har indgået en toårig aftale med Lyngbys 21-årige fodboldspiller Jeppe Tverskov, der allerede mandag fortsætter sin lovende fodboldkarriere i det kronjyske.

Jeppe Tverskov har i den forgangne sæson spillet 30 kampe på Lyngbys hold i 1. division, og han er begejstret over skiftet til Randers og Superligaen.

- Jeg er selvfølgelig glad for at kunne skifte til en så stor klub som Randers, og jeg håber at kunne være med til at indfri de ambitioner, som klubben har. Jeg glæder mig til at prøve mig selv af i Superligaen, siger Jeppe Tverskov til klubbens hjemmeside.

Randers-sportschef, Peter Christiansen, er glad for aftalen med Jeppe Tverskov, som gerne skulle kunne styrke klubben i defensiven på sigt.

- Det er en rigtig god nyhed, at vi har kunnet engagere Jeppe. Han er ung og sulten og har været en profil på et af topholdene i NordicBet Ligaen. Han kan både spille i det centrale forsvar og som central midtbanespiller.

- Jeppe har udviklingsmæssigt flyttet sig enormt det seneste år, men specielt meget her i foråret 2014, siger Peter Christiansen.

Randers håber, at Jeppe Tverskov kan udvikle sig på samme måde, som kantspilleren Kasper Fisker gjorde i sidste sæson, da han skiftede fra Hobro.

- Vi forventer, at han, som Kasper Fisker Jensen, der også kom til os fra NordicBet Ligaen, kan konkurrere om pladserne til startelleveren efter relativ kort tilvænning til vores spillestil, mener Peter Christiansen.

Jeppe Tverskov mødes med sine nye holdkammerater til mandagens formiddagstræning i Randers, og han vil i den kommende sæson bære trøje nummer seks.

/ritzau/