Randers-helt vil overgå Ronnie Schwartz

Ronnie Schwartz har de seneste to sæsoner været topscorer i Randers FC, men i sommerpausen har kronjyderne solgt målmaskinen til franske Guingamp.

Der har længe været talt om, at en afløser skal hentes ind, men svenske Viktor Lundberg viste i superligapremieren mod Esbjerg, at han har evnerne til at score.

- Hvem ved, måske kan jeg lave lige så mange mål som Ronnie. Jeg ved, at jeg har evnerne til det, så jeg skal bare køre på. Jeg tror meget på mig selv, men om det er mig eller holdkammeraterne, der scorer, betyder ikke noget, siger svenskeren.

Lundberg startede på toppen med Djiby Fall, og i anden halvleg tegnede svenskeren sig så for kampens enlige scoring.

- Vi fungerer rigtig godt sammen. Djiby er god i boksen og med hovedet, mens jeg hellere vil løbe omkring ham og afslutte. Så vi komplementerer hinanden meget fint, siger Lundberg.

- Jeg forstår at der snakkes om Ronnie, som er en rigtig dygtig spiller, men jeg synes at vi mod Esbjerg viste, at vi er et hold som ikke er afhængig af en enkelt spiller.

Trods Lundbergs succes regner træner Colin Todd stadig med, at der hentes en ny angriber til klubben.

- Vi har brug for endnu en angriber, og det bliver der arbejdet på, siger Todd.

- Vi prøver at finde en type der ligner Ronnie Schwartz, altså en type der kan holde på bolden, som kan løbe i mellemrummene og som kan få vores midtbane og angreb til at hænge sammen.

- Hvis vi kan finde en som ham, en som også er dygtig til at udfordre forsvaret, så slår vi til, siger Todd.

/ritzau/

 

Dagens Gossip