Randers HK kom dårligt fra start i EHF Cup-semifinaler

03/04/2016

Randers HK mistede søndag et vigtigt skridt i kampen om en finaleplads i kvindernes EHF Cup.

Det stod klart, efter Randers tabte 27-29 i den første semifinalekamp på hjemmebane til ungarske Dunaujvarosi NKS.

Randers var bagud med stillingen 13-16 ved pausen, og selv om det danske hold scorede mest i anden halvleg, var det ikke nok til at hente føringen.

Dermed har Randers et dårligt udgangspunkt inden den anden semifinalekamp, der spilles næste søndag i Ungarn.

Kvindernes EHF Cup blev sidste år vundet af danske Team Tvis Holstebro.

Team Tvis Holstebro var også i aktion i europæisk sammenhæng søndag, hvor sidste års nummer tre i Primo Tours Ligaen skulle forsøge at komme godt ud af første semifinalekamp i Cup Winners Cup.

Men franske Issy Paris Hand viste sig at være for stor en mundfuld, og Tvis gik fra kampen med et nederlag på 20-24. Tvis var ellers foran med et enkelt mål ved pausen, men kunne altså ikke holde forspringet.

De to hold spiller også returopgør på søndag.