Randers HK stryger til tops med sejr over SK Aarhus

De har endnu ikke tabt i ligaen i denne sæson, håndboldkvinderne fra Randers, og det blev lørdag belønnet med et hop helt op til duksepladsen i kvindernes håndboldliga.

Randrusianerne vandt hjemme 25-22 over SK Aarhus og med den sejr går Randers forbi både Esbjerg og FC Midtjylland, der begge er noteret for 10 point i seks kampe.

11 point lyder høsten for Randers HK, som har vundet fem af sæsonens seks første kampe og spillet en enkelt kamp uafgjort.

Det var ellers de aarhusianske gæster, der kom bedst fra land lørdag. SK Aarhus gik til pause med en 12-10-føring, men hjemmeholdets spillere vendte tingene på hovedet og kunne juble i omklædningsrummet.

Traditionsklubben Viborg hentede en pligtsejr på 31-19 ude over bundproppen Sønderjyske, der ser ud til at få en meget svær sæson. Sønderjyderne har stadig sæsonens første point til gode.

De to point var tiltrængt for viborgenserne, der langt fra har et hold på tidligere tiders høje niveau. Sejren var den anden i sæsonen for Viborg, der blot har hentet fem point i seks kampe.

/ritzau/

 

Dagens Gossip