Randers HK-træner inden returkamp: Alt er åbent

Med en flot slutspurt sørgede Randers HK for, at der stadig er spænding samlet set i DM-kvartfinalerne mod Viborgs håndboldkvinder.

På udebane førte Viborg undervejs med syv mål, men Randers reducerede i slutfasen, så nederlaget lød 18-20.

Det gør Randers-træner Ulrik Kirkely til optimist inden søndagens returkamp.

- Bagud med to mål kan alt ske. Alt er åbent, siger træneren.

Han medgav dog, at holdet havde problemer i den første kamp på hjemmebane.

- Vi var udfordret angrebsmæssigt og havde svært ved at arbejde i rummene. Men vi må også bare sige, at Rikke Poulsen (Viborgs målmand, red) stod en fremragende kamp.

- I forsvaret stod vi fornuftigt. Både i vores 6-0- og 5-1-opdækning.

- Det skal vi også i den anden kamp, og så går det ikke, hvis vi igen brænder så mange store scoringschancer, siger Ulrik Kirkely.

I forbindelse med onsdagens kamp sagde han til TV2 Sport, at han ikke forventer at fortsætte som træner i klubben.

- Som det umiddelbart ser ud, så fortsætter jeg ikke i Randers. Jeg er i Randers lige nu, og det er jeg rigtigt glad for, men hvad der sker i min fritid? Det får vi at se, siger Kirkely.

Han kunne opleve Jane Schumacher som den helt store angrebsprofil, da Randers i slutfasen pyntede på stillingen.

- Vi spillede ikke særligt godt i første halvleg. Rikke Poulsen gav os problemer, men vi skød også dårligt. Vi var der ikke 100 procent i første halvleg, jeg ved ikke, om vi var lidt nervøse.

- Men i anden halvleg fik vi rettet op på nogle af tingene og kom godt tilbage. Vi fik mere fart i benene og kunne bedre løbe med dem.

- Jeg mener, vi kan lægge mere på vores spil til den anden kamp, og spiller vi godt i den, tror jeg på, at vi kan hente de to mål, vi er bagud, siger Schumacher.

/ritzau/

.

Dagens Gossip