Randers-kant: Fortjent at vi ikke vinder over OB

Randers tabte søndag aften på hjemmebane, da de blev besejret 2-0 af OB. Randers dominerede store dele af kampen, men manglede skarphed i begge ender.

- Det var vel fortjent nok, at vi ikke vandt, for vi spillede slet ikke vores bedste kamp i dag.

- Vi lukkede to dumme mål ind, og så vinder man ikke fodboldkampe. Igennem hele kampen havde vi bolden rigtig meget og skabte flere store chancer, hvor vi burde have scoret, siger Alexander Fischer.

Kampen var en fysisk hård kamp, hvor der især var flere bataljer mellem netop Alexander Fischer og OB’s Martin Spelmann.

- Der blev gået til stålet, og dommeren kunne måske godt have givet et par advarsler. Især Martin Spelmann og jeg havde mange hårde kampe, og det blev meget fysisk betonet, siger Randers-kanten.

Randers måtte i dag undvære Mads Agesen i midterforsvaret, der sad ude med karantæne, og i stedet spillede unge Jacob Dehn Andersen fra start.

- Det er surt, at vi tabte i dag, for vi burde have vundet sådan en kamp. Vi manglede skarpheden i begge ender, og det var simpelthen for dårligt, at vi lod OB score to mål i dag, siger forsvarsspilleren.

Kampen i dag var Jacob Dehns tiende Superligakamp, og han havde en stor chance i første halvleg, hvor han kunne have scoret sit første mål.

- Jeg er rigtig træt af, at jeg ikke scorede i dag. Det var tæt på, at den gik ind, og jeg syntes egentlig, at jeg gjorde det rigtige i situationen. Vi manglede marginalerne i dag for at få bolden ind over stregen, siger Dehn.

/ritzau/

 

Dagens Gossip