Randers-klippe efter 1-1: Folk bander og svovler

OB’s norske back Espen Ruud smed en spand koldt vand i hovedet på Randers-spillerne, da han udlignede til 1-1 dybt inde i overtiden i lørdagens intense opgør mellem de to mandskaber.

Det sene pointtab lagde noget af en dæmper på festen i Randers, og en af hjemmeholdets profiler i kampen mod OB, Mads Agesen, lagde da heller ikke skjul på sin ærgrelse efter kampen.

- Lige nu har jeg lyst til at smadre det hele, og folk bander og svovler inde i omklædningsrummet. Vi er alle sammen meget frustrerede, siger Mads Agesen

Mens kronjyderne havde helt styr på begivenhederne i første halvleg, så blev noget af initiativet overgivet til OB efter pausen. Noget, som Agesen mener, Randers burde have udnyttet til at lukke kampen.

- Det er jo meget naturligt, at vi kom til at stå lidt længere tilbage efter vores føringsmål, og det gav os jo en masse kontrachancer i stedet. På et tidspunkt spillede deres midterforsvarer jo nærmest angriber, så vi havde masser af muligheder til at lukke kampen, siger Mads Agesen.

Endnu engang blev det ikke til et cleansheet for randrusianerne, men alligevel mener Mads Agesen, at han og forsvarskollegerne leverede en fin indsats.

- Det positive i dag var helt sikkert vores defensiv, der så godt ud. Vi gav ikke ret mange chancer væk.

- Problemet i dag var så bare, at vi smed for mange bolde væk i anden halvleg. De vadede jo langt fra i chancer, så vi skulle bare have lukket den, eller have kørt en 1-0-sejr hjem, siger Mads Agesen.

I næste runde venter FC Nordsjælland på udebane i Farum for Mads Agesen og resten af Randers-truppen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip