Randers-målscorer: Nu er bronzen inden for rækkevidde

Med et nederlag i bagagen tog Randers FC her til aften imod FC Nordsjælland, og det var fra start et hjemmehold, der ville ud og revanchere nederlaget til FC Midtjylland. Det lykkedes med sejren på 2-0.

- Den første halve time var vi gode. Vi fik lagt et tungt pres på dem, og vi kom frem til rigtigt mange muligheder. Derefter afgav vi lidt initiativet til FC Nordsjælland, men jeg synes, at vi stod rigtig godt, og derfor blev de ikke farlige, siger Nicolai Brock-Madsen.

Han stod for åbningsmålet og spillede generelt en flot kamp.

Med angrebskonkurrenten Mikael Ishak ude med karantæne i næste kamp, så må Nicolai Brock-Madsen forventes at blive en del af det mandskab, der skal forsøge at spille bronzemedaljerne tættere på Kronjylland.

- Jeg er glad for de tre point, for de var vigtige, hvis vi skal holde os i toppen. Sejren stiller os rigtig godt, og nu skal vi fokusere på en kamp ad gangen, men den her sejr gør, at vi stadig spiller med om tredjepladsen, siger Brock-Madsen.

Til kampen havde Randers-træner Colin Todd overraskende foretrukket Jonas Kamper til startopstillingen, og hans samarbejde med Johnny Thomsen skabte en masse indlæg, der gang på gang skabte farlige situationer.

- I første halvleg var vi i kontrol, og vi skabte en masse gode chancer. Brock-Madsen havde et par stykker, og jeg var glad for, at det lykkedes ham at score, siger Colin Todd og tilføjer:

- Jeg valgte at spille med Jonas Kamper, Djiby Fall og Nicolai Brock-Madsen, fordi jeg vidste, at det kunne gøre ondt på dem med indlæg.

Trods den fysiske overlegenhed og flere gode chancer lukkede Randers først kampen sent, og det kostede kræfter.

- Vi gravede dybt i os selv, og vi lukkede ingen mål ind, og det sikrede os sejren.

Med sejren spillede Randers sig op på siden af Brøndby på Superligaens tredjeplads.

/ritzau/

 

Dagens Gossip