Randers-profiler: Vi ender i toppen

Randers FC er en af efterårets helt store overraskelser i Superligaen. Kronjyderne ligger på andenpladsen i Superligaen, og søndag forsatte de med at imponere, da de slog Hobro 1-0 på udebane.

- Det er fantastisk at være Randers-spiller lige nu. Vi har et rigtig stærkt hold, og vores bænk er blevet meget bedre, så vi har flere spillere, som kan komme ind og gøre en forskel. Alle arbejder hårdt for vores fælles mål, og det er en fornøjelse, siger Viktor Lundberg.

Kronjyderne har blot en enkelt kamp tilbage i efterårssæsonen, men holdet kan med stor sandsynlighed overvintre på ligaens andenplads.

- Vi skal slå Sønderjyske i weekenden, og så kan vi gå på juleferie med en fantastisk fornemmelse. Lige nu ligger vi toer, og det er helt vildt. Jeg tror på, at vi kan forsætte i foråret, og hvem ved, hvordan det så ender, men vi ender i toppen, siger Lundberg.

Sidst Randers FC sluttede i toppen var i 2013, hvor det blev til bronzemedaljer. Dengang var Mads Fenger med på holdet, og han vil gentage kunststykket fra i fjor, men måske med en endnu finere medalje end bronze.

- Jeg har prøvet at vinde medaljer før, og det vil jeg gerne prøve igen. Det ser svært ud med guldet, fordi FC Midtjylland har et pænt forspring, men hvis de snubler, så skal vi være klar til at slå til, siger Mads Fenger.

En del af opskriften på Randers-succesen er forsvaret. Randers er det hold, som har lukket færrest mål ind i Superligaen med kun 11 mål i 16 kampe.

- Vi har en fantastisk base på holdet, og det kan bringe os rigtig langt i den her sæson. Vores forsvar er bomstærkt, og vores målmand er en af ligaens allerbedste, så det ser rigtig fornuftigt ud, siger forsvarsgeneralen Mads Agesen.

Randers møder Sønderjyske på fredag kl. 18.30.

/ritzau/

 

Dagens Gossip