Randers sender Vestsjælland mod nedrykningsstreg

Randers FC cementerede fredag aften sin plads i toppen af tabellen og sendte FC Vestsjælland mod nedrykningsstregen med en sejr på 1-0 i Slagelse.

Den første store mulighed faldt dog først efter 25 minutters spil, hvor Kasper Fisker sendte et frispark ind til Mads Agesen, der med hovedet havde mulighed for at bringe Randers FC foran.

Kort tid efter mistede selvsamme Agesen bolden på egen banehalvdel, da han gik forkert af en modstander i et angreb, der var tæt på at bringe bundholdet foran.

De to hold fordelte boldbesiddelsen ligeligt i en kamp, der var præget af flere store personlige fejl.

Under tilråb fra publikum var det også FC Vestsjælland, der efter en halv time var tæt på at bringe hjemmeholdet foran med en friløber til Danni König. Men med en spids vinkel havde han svært ved at sende bolden forbi Karl-Johan Johnsson i Randers-målet.

Generelt havde den 24-årige svensker i målet en god kamp, der i første halveg var temmelig lammet af mange nærkampe og få chancer.

I overtiden af første halveg endte bolden efter lidt klumpspil i feltet i fødderne på Mikael Ishak, der kunne gøre det til 1-0 til Randers efter et indlæg.

I starten af anden halveg var det også Randers, der sad på spillet og kom frem til flest chancer til stor ærgrelse for størstedelen af de 1800 tilskuere, der havde trodset kulden med en tur på stadion i Slagelse.

FC Vestsjællands midtbane stod en anelse for langt tilbage på banen, når Randers FC havde bolden, hvilket gav et hul, som udeholdet udnyttede flere gange, uden at det dog resulterede i flere mål.

Dermed indtager Randers FC andenpladsen i tabellen med hele syv point op til FC Midtjylland på førstepladsen, der dog har en kamp til gode.

FC Vestsjælland ligger tredjesidst med to point ned til OB, der også har en kamp til gode.

ritzau/

 

Dagens Gossip