Randers slår Horsens i dramatisk fight

Randers FC fulgte op på sidste rundes sejr i Aarhus ved at tage en hårdt tilkæmpet 1-0-sejr over AC Horsens, der led sæsonens første nederlag efter oprykningen til Alka Superligaen.

Viktor Lundberg blev matchvinder, da han scorede før pausen i en kamp, hvor der også faldt et rødt kort til hvert hold.

Med sejren har Randers syv point for fire kampe, mens AC Horsens har tre point.

På BioNutria Park i Randers blev tilskuerne vidne til en indledning, hvor ingen af holdene for alvor formåede at sætte sig igennem i en halvleg, der var mere præget af fight end af godt fodboldspil.

De passager af godt spil, der trods alt var, stod der primært Randers på, men der manglede kvalitet i indlæg og pasninger på banens sidste tredjedel.

Altså lige indtil det 24. minut, hvor Erik Marxens indlæg sad lige i hovedet på Viktor Lundberg, der sikkert headede 1-0-målet ind.

Mere blev der ikke scoret i de første 45 minutter, selv om Hallur Hansson med halvlegens sidste spark var tæt på udligning for gæsterne. Randers-keeper Hannes Halldorsson kom dog i vejen for afslutningen.

Efter pausen kom gæsterne væsentligt bedre med i kampen og fik lagt et godt pres på randrusianernes bagkæde.

Hallur Hansson kunne have bragt balance i målregnskabet ti minutter efter pausen, men han overplacerede sin afslutning fra en ellers helt fri position.

Fem minutter senere måtte AC Horsens-anfører Mathias Nielsen gå i bad efter sin anden advarsel, men der skulle ikke gå lang tid, inden hjemmeholdet også blev reduceret til ti mand efter Erik Marxens anden advarsel.

Gæsterne havde mest momentum i slutfasen, men trods gode chancer til Hansson, Bubacarr Sanneh og Kim Aabech red Randers stormen af, og tog deres anden sejr i træk - den første på hjemmebane i sæsonen.

Dermed bliver Randers i top-seks, mens Bo Henriksens oprykkere efter tre uafgjorte led sæsonens første nederlag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip