Randers-stopper: Todd-afsked giver os motivation

admin

426 uger siden

|

22/05/2016

Dagens topnyheder

Motivationen fejlede ikke noget, da Randers bød FC Midtjylland op til kamp søndag eftermiddag. Det lignede længe en Randers sejr, men to hurtige FCM-mål i de døende minutter vendte kampen på hovedet.

Kampen burde ikke være tabt, mener Mads Fenger, der samtidig understreger, at Randers-spillerne i høj grad finder motivationen, fordi de gerne vil sende Colin Todd godt videre.

- Det var endnu en af de kampe, hvor vi leverede en fantastisk præstation, og det er for dårligt, at vi lukkede Midtjylland ind til sidst. Vi skabte et hav af chancer, men vi formåede ikke at lukke kampen, siger Mads Fenger.

- Det har givet os motivation til de sidste kampe, at vi har nogle personer, der forlader klubben efter denne sæson, og dem vil vi gerne give en god afsked, siger Mads Fenger.

En af dem er Colin Todd, som har haft stor betydning for Mads Fengers karriere. Og med den gejst træneren har spredt i klubben i det sidste stykke tid, er det ifølge Fenger ærgerligt, at Todd snart er fortid i klubben.

- Personligt har Colin Todd betydet utrolig meget for mig, og derfor vil jeg gerne sende ham godt videre, siger Fenger.

- Jeg synes, det er rigtig ærgerligt, at Colin Todd er væk efter sommerferien. Jeg kunne stadig have lært meget af ham, og jeg er ked af, at han smutter. Vi har med de seneste præstationer vist, at der er noget at bygge videre på, og derfor er det ekstra trist, at han ikke fortsætter.

Også Kasper Fisker begræder, at Colin Todd ikke fortsætter hos kronjyderne.

- Det er virkelig ærgerligt, at han forsvinder, fordi det er med at bevare så meget som muligt, når tingene går, som de gør i øjeblikket, siger Kasper Fisker.

Colin Todd har nu to kampe tilbage i spidsen for Randers. Den første af dem er på torsdag, hvor Randers gæster sølvaspiranterne fra Sønderjyske.

/ritzau/