Randers-topscorer er snart tilbage

Fodboldklubben Randers har ikke fået den bedste start på forårssæsonen i Superligaen. I de første tre spillerunder er det bare blevet til to scoringer og to point, og klubben har kun tre point ned til nedrykningsstregen.

Men nu lysner det på skadesfronten i klubben, der blandt andet har måttet undvære sin topscorer Ronnie Schwartz i de første runder.

Schwartz, der scorede ni ligamål i efteråret, har været ude med et brækket kraveben. Men han kan snart få comeback for den kronjyske klub.

- Det brækkede kraveben er vokset fint sammen, og Ronnie Schwartz vil nu kunne klare de fysiske udfordringer. Han får i hvert fald tilladelse til at træne med for fuld skrald under træningen, siger Randers' fysioterapeut Jens T. Møller til klubbens hjemmeside.

Ronnie Schwartz føler sig også klar til at spille.

- Jeg fik i sin tid at vide, at der ville gå seks til otte uger, og nu er vi inde i den syvende uge, så det må siges at have gået planmæssigt. Jeg føler mig fit og kan ikke mærke noget til kravebenet. Det er dejligt endelig at være med igen, siger angriberen.

I forbindelse med weekendens kamp udtalte den vikarierende træner Thomas Thomasberg, at han forventede et Schwartz-comeback enten mod AGF 17. marts eller mod FC København seks dage senere.

/ritzau/

 

Dagens Gossip