Randers-træner accepterer 0-3: En bonus vi er tophold

Hans hold havde netop tabt 0-3 til FC København, men Randers' træner, Colin Todd, tog nederlaget med oprejst pande i Telia Parken.

Selv om nederlaget betyder, at FC København overtager Superligaens andenplads fra netop Randers.

- Vi må acceptere nederlaget. Det er meget svært at komme på besøg her. Vi kunne have gjort det bedre, men det er helt forventet, at FCK er et tophold. For os er det en bonus at ligge, hvor vi gør, siger Colin Todd.

Randers havde gode muligheder i starten, men FCK satte sig på kampen og bragte sig foran midt i første halvleg.

Først i de sidste 20 minutter satte FCK tingene på plads med to mål inden for tre minutter.

- Vi havde vores chancer, og de skabte ikke så meget i første halvleg, så vi troede fortsat på, at vi kunne få noget ud af det.

- Men vi kom til at åbne mere op i anden halvleg, hvor det blev svært for os, og så lukkede vi to mere ind. Men jeg så mange positive ting i præstationen, siger Todd.

Han måtte skifte sin anfører Christian Keller ud i pausen. Midtbanedynamoen døjede med lægproblemer.

- Det er ikke det store. Men der var ingen grund til at spille videre, hvis det skulle koste mig den næste kamp, siger Christian Keller.

Inden onsdag havde Randers blot tabt en af de seneste fire kampe mod FCK i Parken, men i den udsatte kamp kunne kronjyderne ikke helt matche hovedstadsklubben.

- Vi plejer at spille tætte kampe mod FCK, men denne sejr kunne man ikke sige noget til, selv om cifrene var lidt i overkanten. De pressede på med stor selvtillid, og vi var ikke skarpe nok i felterne.

- Vi havde chancer, men når man ikke udnytter dem, er det svært mod FCK. Men det slår os ikke ud, siger Keller.

Randers skal næste gang i aktion på mandag på udebane mod Esbjerg.

/ritzau/

 

Dagens Gossip