Randers-træner efter 0-0: Vi fortjente at vinde

Randers FC gæstede fredag aften de danske mestre fra AaB i en kamp, hvor udeholdet fik et enkelt point med hjem efter 0-0. Kronjyderne er nu alene på andenpladsen – kun et point efter FC Midtjylland.

Det var et opgør, hvor Randers stort set holdt AaB helt væk fra chancer. Udeholdet var i flere omgange også tæt på at score det afgørende mål, men det blev kun til det ene point.

Randers-træner Colin Todd var efter kampen meget tilfreds med sit holds indsats.

- Vi spillede med meget tro på tingene. Vi holdt fast i bolden, og vi var meget dominerende i især første halvleg. Den store skuffelse er, at vi godt kunne have vundet kampen.

- Vi viste god disciplin og organisation. Vi havde nogle rigtigt gode faser i spillet, og hele holdet skal have kredit for indsatsen, siger Colin Todd.

Også anfører Christian Keller var imponeret over Randers-mandskabets indsats i Aalborg.

- Vi spillede en rigtig god kamp og havde bolden en del. Med lidt mere dygtighed havde vi også fået scoret. Vi skulle i hvert fald have puttet en enkelt ind i dag.

- Folk er skuffede lige nu, fordi vi spillede så godt og ikke fik mere end et point. Også selvom det ene point isoleret er fint, siger Christian Keller.

Randers får i næste spillerunde besøg af FC Nordsjælland.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip