Randers-træner efter 0-0: Vi fortjente at vinde

Randers FC gæstede fredag aften de danske mestre fra AaB i en kamp, hvor udeholdet fik et enkelt point med hjem efter 0-0. Kronjyderne er nu alene på andenpladsen – kun et point efter FC Midtjylland.

Det var et opgør, hvor Randers stort set holdt AaB helt væk fra chancer. Udeholdet var i flere omgange også tæt på at score det afgørende mål, men det blev kun til det ene point.

Randers-træner Colin Todd var efter kampen meget tilfreds med sit holds indsats.

- Vi spillede med meget tro på tingene. Vi holdt fast i bolden, og vi var meget dominerende i især første halvleg. Den store skuffelse er, at vi godt kunne have vundet kampen.

- Vi viste god disciplin og organisation. Vi havde nogle rigtigt gode faser i spillet, og hele holdet skal have kredit for indsatsen, siger Colin Todd.

Også anfører Christian Keller var imponeret over Randers-mandskabets indsats i Aalborg.

- Vi spillede en rigtig god kamp og havde bolden en del. Med lidt mere dygtighed havde vi også fået scoret. Vi skulle i hvert fald have puttet en enkelt ind i dag.

- Folk er skuffede lige nu, fordi vi spillede så godt og ikke fik mere end et point. Også selvom det ene point isoleret er fint, siger Christian Keller.

Randers får i næste spillerunde besøg af FC Nordsjælland.

/ritzau/

 

Dagens Gossip