Randers-træner efterlyser fortsat tempo i spillet

Takket være et mål af Viktor Lundberg vandt Randers FC med 1-0 over AC Horsens i fredagens tidlige superligakamp.

Det var Olafur Kristianssons anden sejr i træk som Randers-træner, men den første på hjemmebane, hvor det tidligere på sæsonen blev 0-1 mod AaB.

Kampen mod Horsens var ganske dramatisk, og begge hold sluttede med ti mand.

I Randers-lejren var glæden stor efter sejren, men samtidig efterlyser Olafur Kristjansson stadig tempo på Randers-holdet, som han overtog træneransvaret for forud for sæsonen.

- Det var vigtigt at få en sejr, for vi syntes, at vi skyldte os selv at vinde fra sidste hjemmekamp. Det holdt lidt hårdt til sidst, men det er ok, når vi kun er tre-fire kampe fremme, siger Olafur Kristjansson.

- I første halvleg levede vi op til vores aftaler og skabte nogle gode angrebsåbninger og scorede et godt mål. Men vi manglede noget tempo i vores spil, og vi snakkede om, at få det ind i vores spil i anden halvleg, men det lykkedes ikke, siger Randers-træneren.

Der blev gået til stålet på banen, hvor begge hold sluttede med ti mand, og det kom ikke bag på backen Johnny Thomsen.

- Det var en intens kamp med masser af duelspil, specielt da begge hold blev ti mand, men det var dejligt, at vi kunne tage fra, og at de var dejligt uskarpe foran mål.

- Vi kom ikke så godt ud til anden halvleg, og det skal vi selvfølgelig lige have kigget på, men Horsens er jo også en modstander, der gør det godt, og det gjorde de i anden halvleg, siger Johnny Thomsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip