Randers-træner: Målene skal scores fra flere positioner

Skrevet af admin

17/07/2014

Mest læste i dag

Randers FC har i sommerferien måttet tage afsked med holdets topscorer Ronnie Schwartz, som har skrevet kontrakt med den franske klub Guingamp.

Derfor skal der nye strategier til, og fejlene skal elimineres, hvis kronjyderne skal blive i Superligaen, når sæsonen er slut.

- Vi nødt til at forsøge at lave mål fra andre positioner nu. For eksempel fra midtbanen. Spillere som Jonas Borring og Jonas Kamper er nogle, som vi tror på, kan score mål, siger Randers-træner, Colin Todd.

- Jeg synes allerede, at Kamper, Borring og Fisker (Kasper Fisker Jensen, red.) har vist, de kan score.

Randers indledte 2013/14-sæsonen med en del skader og lå i længere tid tæt på nedrykningsstregen. Men med 15 mål fra Ronnie Schwartz kom klubben stærkt igen og endte sæsonen på en syvendeplads.

Derfor håber Colin Todd, at præstationer fra hele holdet nu kan udfylde det hul, som den tidligere Randers-angriber efterlader.

- Det, der skete i den seneste sæson, var, at vores angribere fandt positionerne, men brændte mulighederne. Og de skal selvfølgelig ikke misbruge, men de fandt positionerne, og det er vigtigt, siger Colin Todd.

- Djiby Fall kunne have scoret seks mål - det burde han i hvert fald. Han stod flere gange i gode positioner, men ramte træværket og missede vel en to-tre stykker, hvor han burde have scoret.

- Men det gode er, at han finder positionerne, og det samme gælder for Victor Lundberg, som scorede mål og fandt de gode positioner.

Træneren fra Randers ser derfor positivt på den kommende sæson.

- Når alle er klar, har vi et godt hold, og når vi er bedst, mener jeg, vi kan matche alle hold i Superligaen.

- Vi har forsøgt at styrke holdet, og PC (Peter Christensen, sportschef i Randers, red.) leder efter en ekstra angriber til holdet, siger Colin Todd og henviser til en erstatning for Ronnie Schwartz.

Sommerens transfervindue lukker den 31. august.

Randers spiller første superligakamp mod Esbjerg mandag klokken 19.

/ritzau/