Randers-træner om topplacering: Tabellen lyver ikke

Randers hentede fredag aften et enkelt point i Aalborg, da kronjyderne spillede 0-0 mod AaB.

Klubben er dermed alene på andenpladsen. Den er kun et point efter topholdet FC Midtjylland, inden de øvrige hold skal i aktion i denne spillerunde.

Ifølge træner Colin Todd skal Randers-mandskabet nu vise, at det kan holde niveau over længere tid, hvis det skal forblive et tophold i Superligaen.

- Tabellen lyver ikke, men vi skal vise stabilitet, så selvtilliden, troen på tingene og evnerne er der hver uge. Vores næste kamp er altid den vigtigste. Vi håber, vi kan fortsætte.

- Vores struktur er god, og vi skal blive ved med at spille med en positiv indstilling. Men vi lader os ikke rive med. Vi ved, at det kan ændre sig hurtigt, siger Colin Todd.

Også midtbanespilleren Christian Keller erkender, at det er for tidligt at spå om, hvor Randers ender i tabellen, når sæsonen er slut. Men han tror på, at de gode takter kan fortsætte.

- Når vi ikke lukker mål ind, giver det selvtillid til holdet. Vi har afgjort en del kampe i sidste minut, og det vidner bare om et hold, som tror på hinanden og konceptet.

- Over længere tid må vi konstatere, at vi har fået bygget mere selvtillid ind i holdet. Vi har fundet ud af, hvordan vi står bedre på banen og lukker ned for de andre hold, siger Christian Keller.

Randers har efter ni kampe hentet 17 point. Holdet får i næste runde besøg af FC Nordsjælland.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip