Randers-træners opsang i pausen hjalp mod Esbjerg

Randers FC hang gevaldigt efter Esbjerg i første halvleg af mandagens udekamp på Blue Water Arena. Kronjyderne kom dog til pause med 0-0, og i anden halvleg sikrede gæsterne så en spinkel sejr.

- I første halvleg forsøgte vi at skubbe holdet højt op, så vi kunne presse dem i deres bagkæde. Det virkede ikke, vi hang ikke sammen, så jeg vidste at der skulle ændres noget i pausen. De fik en opsang og en række taktiske ændringer, siger træner Colin Todd.

- Drengene skal have kredit for disciplineret at følge de ændringer, vi foretog i pausen. Holdet blev mere kompakt, og vi lod Esbjerg have bolden ufarlige steder på banen.

- Omvendt sagde jeg til drengene, at vi nok skulle få et par chancer. Det fik vi, Viktor Lundberg scorede et godt mål, og Djiby Fall skulle have scoret til 2-0, siger Todd.

At Esbjerg udspillede Randers i første halvleg, var ifølge Todd i høj grad kronjydernes egen skyld.

- Vi tillod dem ekstremt meget i første halvleg, men det var vores egen skyld. Vores afleveringer var dårlige, og alt for ofte gav vi dem bolden unødigt, siger Todd.

- Men jeg må kigge på kampens to halvlege hver for sig. Jeg kunne ikke sende drengene ud til anden halvleg på samme måde som i første. Det skal de have stor ros for at have forstået.

I målet leverede den svenske debutant Karl-Johan Johnsson en flot præstation, og han var da også selv tilfreds med indsatsen.

- Det føles godt med et clean sheet i første betydende kamp. Jeg synes ikke de skabte så frygtelig mange chancer, det var mest skud udefra, siger Johnsson.

- Derudover var der en del indlæg, men dem forsvarede vi os godt på. Vi kan altid arbejde endnu bedre, og vi skal også lige lære hinanden at kende, og det skal vi arbejde på i løbet af ugen.

Den svenske keeper stod for en pointgivende redning i slutminutterne, da han flot afværgede Jakob Ankersens afslutning fra få meters afstand.

- Jeg forsøgte bare at reagere, for det var svært at nå at gøre noget, fordi han var så tæt på mig. Jeg fik den så reddet med låret, så den strøg forbi, smiler svenskeren.

/ritzau/

 

Dagens Gossip