Ranieri: Nu vil Leicester gøre alt for at vinde titlen

23/04/2016 11:25

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Leicester-manager Claudio Ranieri er i sprudlende humør før søndagens Premier League-kamp hjemme mod Swansea.

Med en sejr vil Leicester med sikkerhed være mindst fem point foran Tottenham inden sæsonens tre sidste ligakampe. Og ambitionen lyder for første gang i sæsonen klokkeklar fra Ranieris side.

- Nu må vi gøre alt for at vinde titlen. Det er det eneste, som vi mangler, siger Ranieri på en pressekonference inden kampen.

Allerede nu står det klart, at Leicester er sikker på at ende i top-tre og dermed kommer til at deltage i Champions League-gruppespillet i næste sæson.

- Vi er i Champions League. Det er fantastisk. Strålende, lyder det fra Leicesters succesmanager, som tilføjer:

- Champions League-hymnen er fantastisk. Store klubber kommer på besøg. Det bliver en stor udfordring.

For første gang i denne sæson bliver Leicester nødt til at klare sig uden topscorer Jamie Vardy, når Swansea kommer på visit.

Den engelske landsholdsangriber med 22 ligamål er i karantæne efter udvisningen mod West Ham i den seneste kamp.

- Vi må gøre noget, som er anderledes. Uden ham må vi lægge en anden strategi. Jeg er helt sikker på, at vi vil give det lidt ekstra for hinanden for at vinde kampen, siger Leicester-manageren.

Uden Vardy bliver det formentlig den japanske angriber Shinji Okazaki, som får selskab af Leonardo Ulloa i front, mens playmaker Riyad Mahrez skal tage mere ansvar på kanten.

- Riyad er vores lys. Når han er tændt, skifter Leicester farve. Det er sandheden. Og Okazaki har endelig bestået engelskeksamen. Nu forstår han det, jeg siger, joker Ranieri.

Mens Leicester møder Swansea søndag, spiller Tottenham mandag aften hjemme mod West Bromwich Albion.

/ritzau/AFP