Ranieris mor hylder sin søn: Kongen af England

Man siger, at en mors kærlighed til sit barn overgår alt.

Noget tyder på, at det også gælder i familien Ranieri i Rom, hvor 96-årige Renata Ranieri har store tanker om sin søn, efter at Claudio Ranieri mandag sikrede Leicester klubbens første mesterskab nogensinde.

- Han er kongen af England, og han får ros fra hele verden, lyder det fra Renata Ranieri i onsdagens udgave af den italienske avis La Repubblica.

Her har avisen snakket med Ranieris mor, efter at sønnen har skrevet fodboldhistorie med Leicesters sensationelle mesterskab i England.

Ranieris mor har dog ikke glemt, hvordan det gik sønnen i AS Roma, som er familiens hjerteklub. Her endte Claudio Ranieris periode som cheftræner med en fyreseddel.

- Jeg er ked af, hvordan det sluttede i Roma. Vi har altid støttet Roma i familien. Han tog over, da sæsonen allerede var i gang, og han blev ikke vist respekt fra sin egen by, og jeg er skuffet over, at det sluttede sådan for ham, siger Renata Ranieri.

Claudio Ranieris mor havde fødselsdag mandag, og her blev det tydeligt demonstreret, at båndene i Ranieri-familien er stærke. Leicester-manageren lod simpelthen mesterskabssnak være mesterskabssnak og fløj til Italien for at spise frokost med sin mor.

Efter at have fejret hende i et par timer, gik turen hjem til England, hvor Leicester i mellemtiden var blevet engelsk mester, da opgøret mellem Chelsea og Tottenham endte uafgjort.

/ritzau/

 

Dagens Gossip