Rap-sanger laver 'en Kravitz' på scenen

Normalt kender vi sangeren Chris Brown for hurtigt fodarbejde på scenen og rapballader, man kan synge med på. Men da den 26-årige sanger optrådte til en koncert søndag, kunne hans tøj ikke helt følge med den store stjernes danserutine og ledte opmærksomheden et andet sted hen.

Chris Brown havde valgt at tage meget stramme bukser på, men desværre for sangeren kunne de ikke holde til den energiske dans på scenen. Bukserne revnede, mens sangeren optrådte med sangen "Hit the Quan", hvilket var meget pinligt for stjernen, da revnen sad godt oppe i skridtet.

De revnede bukser fik afsløret, hvad stjernen gemte på indenunder, hvilket var et par knaldrøde boksershorts. Dog valgte Chris Brown at fortsætte dansen indtil sangen var slut, så han kunne løbe tilbage til sin garderobe for at skifte. Det skriver det britiske medie Daily Mail.

- Jeg har fået et par nye jeans, råbte Chris Brown til sit publikum, da han kom tilbage fra garderoben og fortsatte.

- Forhåbentlig går det her par ikke i stykker, sagde en humoristisk Chris Brown.

Tidligere på måneden havde rocksangeren Lenny Kravitz et lignende uheld, da han også fik revet sine stramme læderbukser i stykker under en koncert i Stockholm. Dog var Kravitz ikke så heldig som Chris Brown, da han kom til at afsløre, at han ikke går med underbukser under sine stramme læderbukser.   

Chris Brown er i en travl periode, da han er i fuld gang med sin "One Hell of a Nite Tour", som fortsætter i New Jersey i denne uge. Desuden annoncerede rapperen, at hans næste album kommer på gaden med navnet "Royalty", som er navnet på hans etårige datter.

Det bliver Chris Browns syvende album, siden han kom alles læber i 2005.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip