Rapper raser over meningsløse drab

Det er ikke uhørt i hiphop-verdenen, at kunstnere bliver dræbt af skud.

Verdenskendte rappere som blandt andre Tupac Shakur og Notorious B.I.G er blevet myrdet gennem tiden, og søndag led hiphopperen Chinx samme skæbne.

Og mordet på den 31-årige rapper får hans erfarne kollega Diddy til at blive rasende, fordi han ikke kan se meningen i at dræbe hinanden på den måde.

- Det er så vanvittigt! Livet er så kort. Hvorfor skal vi dræbe hinanden for ingenting? Chinx var sådan en god fyr, og han vil i sandhed blive savnet, skriver Diddy på sin Instagram-profil om et billede af netop Chinx.

I samme ombæring giver den 45-årige amerikaner også en opsang til de sorte amerikanere, som involverer sig selv i skuddramaer.

- Ingen kommer nogensinde til at respektere os sorte, hvis vi ikke har respekt for vore egne liv. Vi er i gang med at begå et folkemord mod os selv. Vi sorte yder mere skade på os selv, end nogen andre nogensinde har gjort. Det giver ingen mening, skriver den rutinerede rapper.

Se opslaget, hvor Diddy opfordrer alle sine sorte brødre til at erstatte vold og had med kærlighed og respekt for hinanden, her.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip