Rapper sælger to billeter for 90.000 kroner

Det ville nok undre de færreste, hvis han selv mente, at to billetter til en Kanye-koncert var 90.000 danske kroner værd.

Men når Kanye West sætter to koncertbilletter til salg til den vanvittige pris, gør han det ikke for sin egen skyld. Han gør det i velgørenhedens navn.

Det skriver Billboard.com.

Pengene ryger nemlig ikke ind på hiphopperens egen bankkonto, hvis han finder nogen, som har lyst til at betale den enorme overpris. Pengene går derimod til Clara Lionel-fonden, som i 2012 blev stiftet af sangerinden Rihanna.

Ifølge fondens egen hjemmeside går deres arbejde går ud på at forbedre livskvaliteten for småsamfund på globalt plan indenfor områderne sundhed, uddannelse, kunst og kultur.

Men for den person, som vælger at lægge de 90.000 koncertkroner, er en renset samvittighed og en "Yeezus"-optræden ikke det eneste, der følger med det store beløb.

Foruden to VIP-billetter til koncerten får de to rige koncertgængere også lov til at møde og tale med Kanye, ligesom de får en række gratis produkter og souvenirs med sig hjem.

Newspaq

 

Dagens Gossip