Rapper vinder pris: Svæver på en lyserød sky

Det kom fuldstændigt bag på rapperen S!vas, at han lørdag aften modtog prisen som årets danske solist ved den den store prisfest Danish Music Awards.

- Det havde jeg slet ikke regnet med. Der er så mange af kunstnerne, der har været i gang i lang tid, så derfor havde jeg ikke set den komme. Men det er fedt at vinde, og det giver noget ekstra motivation til at blive ved med det hele, siger S!vas.

Den 30-årige rapper er kendt for hits som "d.a.u.d.a" og "Det gode liv" og ikke mindst for at have et noget anderledes ordforråd. Det var tydeligt at se, at han var overrumplet over den store anerkendelse, da Ritzau Fokus mødte ham efter showet.

- Jeg føler, at jeg svæver på en lyserød sky lige nu. Jeg er så glad og stolt over den her pris. Det er fedt, siger han.

Hvis han selv skulle give et bud på, hvorfor det blev ham, der lørdag aften kunne løfte prisen, så er det, at hans musik er en smule anderledes.

- Det er svært at sige, hvorfor jeg vinder. De andre fortjener det også så meget. Men jeg tror måske, at det er fordi, at musikken skiller sig ud, siger han.

Sidste år vandt han årets urbanudgivelse for nummeret "d.a.u.d.a" ved Danish Music Awards.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip