Rasende Falck-ansatte: - Spil så for helvede noget Kandis!

Skrevet af Ann Katrine Warren

|

01/07/2013

Dagens topnyheder

Det bliver sjældent taget godt imod, hvis man laver for meget om på traditionerne. Det har man lært på den hårde måde i Falck, hvor den store årsfest i april var nær blevet ødelagt, fordi man forsøgte sig med noget nyt.

En del af gæsterne brød sig bestemt ikke om, at man efter 25 år havde valgt at droppe dansktopbandet Kandis til fordel for bandet Festmaskinen. I løbet af aftenen udviklede det sig til chikane af musikerne.

LÆS OGSÅ: De 15 værste ting du kan møde på McDonalds

Da bandet gik til pause, blev der holdt et skilt op foran musikerne, hvor der stod "lorte orkester." Bandmedlemmer blev skubbet til, og flere skuffede gæster råbte "spil så for helvede noget Kandis" og "det lyder af helvede til." Men chikanen stoppede ikke her. En ældre kvinde gav musikerne "fingeren", og forsangeren blev kaldt en "arrogant stodder" af en festdeltager på herretoilettet, da han ikke havde annonceret en fødselsdag.

I personalebladet "Falcken", som netop er udkommet, understreger Falcks Personaleforening, at gæsternes opførsel ligger meget langt fra Falcks værdier, og at man tager skarpt afstand fra det, som skete til festen.

Formand for foreningen Flemming Lindhof er dog ikke meget for at udtale sig om episoderne under årsfesten.

- Der er givet en reprimande og taget hånd om de ting, der skal tages hånd om. Mere er der sådan set ikke i det, siger Flemming Lindhof til Dagens.dk.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Falcks Personaleforening har 10.000 medlemmer, og derfor er det en udfording for festarrangørerne, når man skal finde underholdning, der tilfredsstiller alle.

- Vi har haft Kandis til at spille i 25 år. Men der er kommet nye mennesker til, som ville prøve noget nyt - det viste sig, at det ikke var sådan lige til, konstaterer Flemming Lindhof.

Belært af festen i år, har man næste år hyret bandet Night Affair, som personaleforeningen opfordrer gæsterne til at tage godt imod.

LÆS HELE PERSONALEFORENINGENS OPSANG TIL GÆSTERNE HER