Rasende komiker efterlyser bombe-mænd: I smadrede min fasters cafe i nat

Ukendte pengehungrende gerningsmænd sprængte i nat en Nordea-hæveautomat i luften i Osted ved Roskilde, men det gik også ud over de omkringliggende forretninger - her i blandt komikeren Brian Mørks fasters kombinerede butik (cafe, tøjbutik og frisørsalon).

Nattens voldsomme eksplosion har fuldstændig smadret fasterens, Sanne Mørks, cafe, hvilket har fået en rasende Brian Mørk til tasterne på Facebook til formiddag for at efterlyse gerningsmændene. Og der er vist ingen tvivl om, hvad komikeren mener om kriminelle.

Læs også: Vild med dans-vinder er blevet single: Ægteskabet holdt ikke

- I nat sprængte kriminelle min fasters café i luften i Osted. I et forsøg på at få hul på en pengeautomat i gavlen, ødelagde de hele caféen. Hvis nogen har en anelse om hvem det var, så lad politiet det vide. OG hvis du kender en kriminel, så lad ham vide at han er mindre værd en andre mennesker, på daglig basis, skriver han på Facebook.

Det er ikke lykkedes politiet at fange gerningsmændene, men vidner, der blev vækkert af braget, så to-tre personer forlade stedet i en mørk  personbil.

Hvorvidt de ødelagte bygninger kan reddes eller skal hives ned vides ikke. 

Se Brian Mørks Facebook-opslag her: 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip