Rasende mand river hovedet af kærestes papegøje, fordi hun slår op

58-årige Steve Froggatt var rasende, da hans kæreste, Pauline Woodfine, gjorde det forbi med ham tidligere på året, derfor tog han hjem til (eks-)kæresten for at tage hævn. Det er kommet frem i retten i Preston i det nordlige England. Det skriver Daily Mail.

Eftersom Pauline ikke var hjemme, da Steve dukkede op, lod han vreden går ud over hendes hus og kæledyr.

Læs også: Mand skærer sin penis af, efter hans kæreste sagde, at han var dårlig i sengen 

Den 58-årige mand kastede æg mod Paulines hus i Lancashire, og indenfor rev han hovedet af hendes elskede papegøje, Deano. Steve har forklaret, at han gjorde det, fordi fuglen var irriterende.

Da Pauline kom hjem, fandt en skrækslagen hund og de mange fjer og hovedet fra den døde papegøje - kroppen var forsvundet.

I en sms til Steve skrev Pauline: "Hvorfor dræbte du min papegøje?" Hvortil han svarede: "Fordi du dræbte mig".

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med  

Selvom Steve Froggatts advokat forsøgte at forklare Steves handlinger med stress og svære tider, prellede det af på dommeren, som lagde vægt på, at det lod til at være en planlagt handling.

- Alle, der lytter til beskrivelsen af de faktiske omstændigheder, vil blive forfærdet. Jeg finder din adfærd adeles forkastelig, sagde dommeren i retssagen.

Dommeren kvitterede med 12 ugers fængsel - otte uger for drabet på papegøjen og fire uger for hærværk mod huset - samt en bøde på 800 kroner. 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip