Raseri koster Chelsea-assistent seks dages karantæne

Det kan godt være, at Chelseas assistenttræner Rui Faria fremover tænker sig om en ekstra gang, inden han går i clinch med en dommer under en Premier League-kamp.

Og det er formentlig også meningen med den hårde straf, som portugiseren er blevet tilkendt af det engelske fodboldforbund FA's disciplinærkomité.

Seks spilledages karantæne og en bøde på 30.000 pund (273.000 kroner) lyder facit på, efter at komitéen har gennemgået begivenhederne i forbindelse med kampen mod Sunderland 19. april.

Her var Faria ikke den eneste på Chelsea-bænken, der var utilfreds med dommer Mike Dean, som blandt andet dømte et sent straffespark til Sunderland, som resulterede i en 2-1-sejr til bundholdet.

Han var bare en af dem, der gjorde kraftigst udtryk for sin harme. Det affødte blandt andet en stribe fornærmelser mod kampens fjerdedommer, og det betød også, at han nægtede at forlade det tekniske felt, da han blev bortvist.

Også manager José Mourinho risikerer straf, efter at han på pressemødet efter kampen kritiserede dommeren.

Han gjorde dog med en pæn portion sarkasme, idet han roste Dean for at have leveret en "utrolig præstation" uden dog at lægge skjul på sin utilfredshed.

/ritzau/

 

Dagens Gossip