Rask og rørig Connery til tennis

Connerys helbredstilstand har i sommer været genstand for masser af spekualtioner gående på, at han er hårdt ramt af og Alzheimers syge og ude af stand til at klare sig selv. Den skotske skuespillers nære ven Michael Caine dementerede fornylig en artikel i den tyske avis Bild, der ville vide, at der var grund til bekymring, hvilket Caine afviste som »det rene vrøvl« og »noget uhyrligt sludder«.

Skriverierne om Connerys tilstand fortsatte imidlertid, men efter Hollywood-veteranens fremtræden ved U.S. Open bliver det svært at finde noget at hænge de dystre profetier op på.

Den 83-årige skuespiller var ét stort smil, da han satte sig tilrette på tilskuerpladserne for at overvære sin landsmand Andy Murrays kvartfinale mod Stanislas Wawrinka. Smilet blegnede dog ligeså stille, da Murray tabe til schweizeren med tre sæt mod nul.

Connery har siden 2011 holdt sig ude af rampelyset. Han og hans kone Micheline bor på Bahamaøerne, hvor de hygger sig med at spille golf og male. Skuespilleren overværede dog også Murrays semifinale ved U.S.
Open sidste år, men siden er han ikke set offentligt - indtil forleden.

 

Dagens Gossip