Rasmus Festersen: En klassisk FCV-sejr

- Er det virkelig så lang tid siden?

Sådan lød udbruddet fra FC Vestsjællands Rasmus Festersen, da han efter 1-0-sejren over OB blev ønsket tillykke med holdets første hjemmesejr siden oktober måned 2013.

- Det var fedt at få vist, at vi både kan score og vinde på hjemmebane. Det er jo også rigtig lang tid siden, at vi sidst har scoret på hjemmebane, siger Rasmus Festersen, der i de foregående tre kampe har måttet se sit hold forlade hjemmebanen uden at have scoret.

- Det var vel en FC Vestsjælland-signatursejr - at stå stærkt i defensiven og så score på en dødbold, siger Festersen.

Men faktisk var det slet ikke FC Vestsjælland selv, der scorede målet. OBs Daniel Høegh blev nemlig noteret for et selvmål, da et hjørnespark ramte ham og sprang ind i netmaskerne.

Den længe ventede sejr giver nu et hul ned til forfølgerne under stregen på fem point før deres respektive kampe 2. påskedag.

Det glæder naturligvis træner Ove Pedersen, der også har ventet længe på en hjemmesejr.

- Det er vanvittigt, at der skulle gå så lang tid. Men det var dejligt, siger Ove Pedersen.

Han hæfter sig ved, at holdet med søndagens sejr har hentet syv ud af ni mulige point imod OB i denne sæson.

- Åbenbart er det bare sådan, at nogle hold kan man ikke tabe til, og andre hold kan man ikke vinde over. OB er så et af de hold, vi ikke skulle tabe til i denne sæson.

- Men det er så små marginaler, der afgør sådan en kamp her. OB var bedst i første halvleg på grund af vinden, så kom vi lidt bedre med i anden halvleg, men vi blev lidt bange, da vi førte 1-0, og også da vi blev en mand i overtal, siger Ove Pedersen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip