Rasmus Seebach og Mads Langer trækplastre til Legoland Open Air

Børn og voksne kan glæde sig til at skråle med på iørefaldende hits fra nogle af Danmarks største musiknavne, når Legoland inviterer til Open Air koncert.

Popkongerne Rasmus Seebach og Mads Langer er hovednavnene ved arrangementet, der også byder på kunstnerne Panamah, NOAH og årets MGP-vindere.

Rasmus Seebach – der også var på plakaten i 2012 - og Mads Langer glæder sig begge til at fyre op under den store scene bag Polar Land.

- Jeg optrådte til Open Air for to år siden, og der var en helt fantastisk stemning. Så jeg glæder mig vildt meget til at vende tilbage og spille mine sange for et dejligt publikum, lyder det fra Rasmus Seebach.

Også 30-årige Mads Langer glæder sig til et nostalgisk gensyn med Legoland, som han sidst besøgte, da han var en lille dreng.

- Jeg glæder mig meget til at spille i Legoland. Jeg har ikke været der, siden jeg var barn, men det bliver fedt at finde legebarnet frem igen, når vi besøger parken til august. Jeg har brugt afsindig meget tid på at lege med Lego i min barndom, og når jeg er rundt og spille i verden, er det tit Lego jeg nævner, når jeg skal fortælle om Danmark, fortæller Mads Langer.

Traditionen tro er området foran scenen dedikeret til familiens yngste medlemmer om eftermiddagen, så de kan komme helt tæt på idolerne fra MGP og synge med på de smittende poptoner fra duoen NOAH og elektropopbandet Panamah.

Et koncertarmbånd giver adgang

Det koster ikke noget at deltage i koncerten, når først entréen til Legoland er klaret. Men for at sikre sig adgang til koncerten skal man have fingre i et koncertarmbånd.

Fra 1. maj kan sæsonpasholdere som de første sikre sig adgang til parkens Open Air, og fra 3. juni er bookingen åben for alle. Koncertarmbånd kan anskaffes på legoland.dk.

Program

• Kl. 11.30  Koncertpladsen åbner

• kl. 12.00 – 13.00  MGP-vinderne

• kl. 13.45 – 14.45  NOAH

• kl. 15.30 – 16.45  Panamah

• kl. 17.30 – 18.45  Mads Langer

• Kl. 20.00 – 21.15  Rasmus Seebach

• Kl. 21.30  God Nat

 

Dagens Gossip