Real-målmand tager skylden for scoringer

Iker Casillas havde en skidt aften i Real Madrids mål lørdag aften. Hjemme på Bernabeu tabte Real Madrid 1-2 til lokalrivalerne, sidste sæsons mesterhold Atlético Madrid, og holdet har kun tre point for tre kampe.

Lørdag blev dele af hjemmeholdets fans stærkt utilfredse med Iker Casillas, da Atletico kom foran 1-0 efter et hjørnespark efter 10 minutter.

Atletico Madrids midtbanespiller Tiago scorede på hovedstød fra tæt hold, og fanskaren mente, at Casillas burde have reddet.

Han accepterer til dels skylden for Real Madrids nedtur.

- Jeg føler mig ansvarlig, og man er jo nødt til at tage noget af skylden. Indbyrdes er vi nødt til at få løst et problem, som bliver værre og værre, siger han ifølge nyhedsbureauet Reuters.

I den sidste kamp før landsholdspausen satte Real Madrid en tomålsføring over styr og tabte 2-4 til Real Sociedad, og Casillas erkender, at Real Madrid lige nu har et problem med hjørnespark og frispark.

- Jeg forstår den kollektive panik, der er lige nu, for vi lukker en masse mål ind fra dødboldsituationer, men som målmand føler jeg mig ansvarlig.

Derfor er den 33-årige målmand også helt på det rene med, at tilskuerne var i deres gode ret til at pifte af ham.

- Det har de ret til, og jeg kan ikke gøre andet end at svare på den måde, jeg kan - altså ved at spille, siger han.

Real Madrid møder det schweiziske hold Basel i den første kamp i gruppespillet i Champions League på tirsdag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip