Real Madrid-direktør: Vi vil forsvare titlen

Det bliver en gentagelse af sidste års dramatiske Champions League-finale, når Real Madrid og Atlético Madrid tørner sammen i kvartfinalen af denne sæsons turnering.

Dermed får Atlético Madrid mulighed for hævn efter nederlaget i forlænget spilletid, men Real Madrid er stærkt fokuseret på at gentage triumfen fra sidste år.

- Atlético er et meget stærkt hold, men vi er Real Madrid. Vi vil forsvare titlen, og vi vil forsøge at præstere godt nok til at komme igennem denne runde, siger Real Madrids direktør Emilio Butragueno ifølge Reuters.

Han har dog stor respekt for lokalrivalerne.

Cristiano Ronaldo og co. har i denne sæson haft det meget svært mod Atlético Madrid. Holdene har mødt hinanden fire gange, og det er blevet til tre Atlético-sejre og en enkelt uafgjort.

- Vi har spillet mod hinanden mange gange i denne sæson, og vi kender hinanden godt. De er et hold, som ved, hvordan de skal spille, de lukker få mål ind, er gode på dødbolde og får det bedste ud af hver situation, siger Butragueño til uefa.com.

- Vi må se, om vi kan besejre dem, så vi kan komme tilbage til lodtrækningen til semifinalerne.

Det første kvartfinaleopgør bliver spillet på Atlético Madrids hjemmebane, Vicente Calderón, 14. april, mens returkampen finder sted 22. april på Santiago Bernabéu.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip