Real Madrid giver Liverpool en stor lussing på Anfield

23/10/2014

Real Madrid fik en fremragende optakt til lørdagens storkamp mod FC Barcelona i Primera Division. Mens Liverpool må konstatere, at holdet kan få store problemer med at gå videre fra Champions League-gruppespillet.

Det er status, efter at den spanske storklub onsdag aften kunne tage hjem fra Anfield og Liverpool med en sikker sejr på 3-0 i gruppe B.

Real Madrid har ni point efter tre kampe, mens Liverpool blot er noteret for tre point.

I den anden kamp i gruppen vandt bulgarske Ludogorets 1-0 hjemme over Basel fra Schweiz. Begge hold har tre point ligesom Liverpool.

Kampen på Anfield indeholdt flere interessante fakta.

Reals Cristiano Ronaldo fik scoret sit Champions League-mål nummer 70, så han nu kun er et enkelt mål efter alle tiders mest scorende i turneringen, Real Madrid-legenden Raul Gonzalez.

Den portugisiske stjernespiller fik samtidig scoret for første gang på Anfield, hvor han ellers var en hyppig gæst som Manchester United-spiller fra 2003-09.

Samtidig var det Real Madrids første sejr over Liverpool i Europa Cup-sammenhæng, efter at englænderne havde vundet alle tre hidtidige indbyrdes opgør med en samlet målscore på 6-0.

Første scoring faldt efter 23 minutter, og selvfølgelig var det hyperfarlige Cristiano Ronaldo, der stod bag.

James Rodriguez løftede smart bolden frem til portugiseren, som hurtigt smækkede til bolden i opspringet, så den sejlede utageligt ind bag Simon Mignolet i Liverpools mål.

Efter en halv times spil gik det igen galt for englænderne. Efter passivt forsvarsspil kunne Toni Kroos sende bolden perfekt ind til Karim Benzema, som headede bolden i en stor bue over Mignolet og ind i målet til 2-0.

Fire minutter før pausen var franske Benzema igen på pletten, da han fra tæt hold scorede til 3-0.

Herefter virkede det som om, at Liverpool vågnede op, og klubben havde et par store muligheder for at score i første halvlegs afsluttende minutter.

Først tvang Joe Allen Real Madrid-målmanden Iker Casillas til en mesterlig redning, og kort tid efter ramte Philippe Coutinho stolpen.

Liverpool-manager Brendan Rodgers valgte i pausen, at tage den italienske angriber Mario Balotelli ud efter en ugidelig indsats. Han blev afløst af Adam Lallana.

Real Madrid, der var uden skadede Gareth Bale, trådte lidt på bremsen i anden halvleg, men Cristiano Ronaldo burde dog have scoret, da Benzema med en god aflevering bragte ham alene med Simon Mignolet.

Det blev dog ved de 3-0, og nu står Liverpool i en situation hvor klubben meget gerne skal have point med fra den næste kamp i Champions League.

Det kan dog blive ret svært, for den finder sted på Santiago Bernabeu, når netop Real Madrid tager imod den 4. november.