Real Madrid-keeper udsat for politi-spionage

Real Madrids målmand Keylor Navas føler sig krænket, efter at agenter fra Costa Ricas efterretningstjeneste angiveligt har forsøgt at grave informationer frem om hans privatliv.

Efterretningstjenesten oplyser ifølge The Guardians hjemmeside, at 24 agenter er under mistanke for at have misbrugt en database til at søge på informationer af privat karakter om fodboldstjernen og hans søstres privatliv.

- Jeg er vred. Mit privatliv og min families privatliv er blevet krænket.

- Jeg har bedt mine advokater i Costa Rica om at tage de nødvendige retslige skridt, siger Keylor Navas ifølge The Guardians hjemmeside.

Den costaricanske efterretningstjeneste oplyser, at de ulovlige databasesøgninger foregik mellem juli og august fra flere forskellige kontorer.

En enkelt af agenterne er mistænkt for at søge på informationer om Navas' søstre.

- Agenterne må kun søge i databasen, når de er i gang med at udføre politiopgaver, siger direktør i efterretningstjenesten, Francisco Segura, og slår fast, at det ikke har været tilfældet i den aktuelle sag.

27-årige Keylor Navas blev i sidste sæson kåret til den bedste målmand i Spanien efter en stor sæson for Levante. Denne sommer var han en af de bærende profiler på Costa Ricas landshold, der overraskende stort ved VM i Brasilien.

Denne sommer skiftede han til Real Madrid på en kontrakt af seks års varighed.

/ritzau/

 

Dagens Gossip